Koronatilanteeseen liittyen tiedote

16.03.2020 | Ajankohtaista

Hei kaikki ihanat asiakkaamme, olemme tehostaneet tilojemme, varsinkin kosketuspintojen, desinfiointia ja tarjolla on käsidesipullo maksupäätteen läheisyydessä.

Huomioittehan kuitenkin, että meillä on kovin pieni odotushuone eli suosittelemme, että eläimellä olisi mahdollisuuksien mukaan mukana vain yksi saattaja.

Lisäksi toivomme, ettei pieneen odotushuoneeseemme saavuta kuin korkeintaan 5 min etuajassa, ettei synny tilannetta, jossa useat ihmiset oleilevat samassa tilassa pitkiä aikoja.

Jos haluatte varmuuden vuoksi, että eläin otetaan vastaan ovelta/autosta niin, ettei teidän tarvitse tulla sisään ollenkaan sopikaa siitä aikaa varatessa tai erikseen puhelimitse etukäteen.

Jos teillä itsellänne on flunssaoireita, toivomme että soitatte meille, niin yritetään keksiä, miten eläin saadaan meille ilman että joudutte itse tulemaan vastaanotolle.

Lisäksi mekin haluamme muistuttaa riittävästä käsienpesusta ja yskimis/aivastamishygieniasta. Pidetään itsestämme ja lähipiirin riskiryhmäläisistä huolta, niin lemmikkimmekään eivät jää ilman hoitajaa!